Academia MikroTik

Academia MikroTik România este partener autorizat MikroTik și îți pune la dispoziție toată gama de cursuri MikroTik. 

Profesioniști

Alegem cu ateție și dedicație soluție pentru fiecare. Experiența și aptitudinile acumulate în timp, reușim în timp scurt să implementăm proiecte mari și de success.  Investim permanent în autodezvoltare, ca să primești maxim satisfacție. 

Training MikroTik

 

Partener autorizat Mikrotik din 2014. Am dezvoltat curicule proprii și metode de învățare efective. Acordăm atenției fiecărui cursant pentru al ajuta să înțeleagă mai bine. Experiența în diferite proiecte ne permite să aducem exemple reale care să fie de folos fiecăruia în găsirea unei soluții.

 

Suport și mentenanță

Dacă nu ai reușit să îți angajezi un departament IT, lasă pe seama noastră să avem grijă de rețeau ta. Modernizarea la standarde ISO și IEEE, utilizarea echipamentelor MikroTik ne ajută să avem un control al proceselor și informații rapide despre erori.

Cursuri MikroTik

Academia MikroTik România este partener autorizat MikroTik și îți pune la dispoziție toată gama de cursuri MikroTik. Cursul fundamental, cursuri inginerești, cursuri avansate, workshopuri, cursuri adiționale gratuite sau la prețuri reduse. Consultanță și soluții le găsești toate aici.

Consultanță

Deseori se întâmplă că nu ai soluția potrivită. Atunci ajutorul este lângă tine. Tot ce ai de făcut este să ne trimiți un email sau să ne apelezi și noi îți vom oferi soluția. Economisește timpul tău.

Orar Cursuri

Legăm prietenii nu clienți

Workshop-urile ajută să învățăm relaxându-ne, un workshop este definit în principal de aspectul practic al întrunirii. În cadrul unui astfel de eveniment discutăm despre una despre alta într-un cerc restrâns. Scopul comun este acela de a se concentra asupra unui subiect și de a lucra împreună pentru a obține, la finalul acestuia, niște rezultate concrete.

Instructor

Veaceslav Samburski

Veaceslav Samburski

Trainer MikroTik (Licență TR0248)

Academia Mikrotik Romania a fost fondata in 2014, fiind primul centru de studiere Mikrotik din Romania. Experiența de peste 10 ani în rețelistică ne-a permis să înțelegem mai bine necesitățile tale și să îți oferim la curs nu doar cunoștințe teoretice, dar și soluții practice. Participanții la curs iau punctaj mare la testul de certificare. Certificare gratuită. Noi suntem aproape de tine, cursurile sunt organizate în diferite județe din țară. La București, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași, Brașov.  Mâine putem fi în orașul tău. Programe de studii atât extinse cât și express. La pachet cu cursul îți oferim și masă, cafea. Oferim programe flexibile avantajoase de recertificare pentru cei cărora le expiră certificatul Mikrotik

Ce mai facem noi?

Servicii IT

Acum poți obține soluții la pachet. Instalări, rețelistică, cablare, mentenanță, acoperire wireless de calitate. Soluții personalizate pentru casa sau firma ta.

Integrare

Oamenii trebuie iubiți și lucrurile folosite. Haosul de azi este pentru că iubim prea mult lucrurile și folosim oamenii. Ne-am propus din start o altă viziune. Tot ce facem pentru tine e ca și cum facem pentru sine.

Hai la o cafea!

O cafea nu e doar o băutură caldă, e o băutură cu suflet. La o cafea se destainuie secrete, se crează afaceri, se încheie parteneriate, se leagă prietenii. Noi îți oferim mereu o cafea, poate vrei doar să vorbești cu cineva. Hai la o cafea!

Cursurile Mikrotik organizate de Academia Mikrotik România m-au ajutat mult să utilizez la maxim resursele ruterelor și capacitățile Router OS. Acum sunt distribuitor oficial MikroTik în Romania și provider de internet local, utilizez în cea mai mare parte echipamentele Mikrotik.

Ciprian Dan

Făgăraș, județul Brașov

Întrebări
Frecvente

Stim că îți dorești să participi, dar tot apar diferite întrebări…

… cât durează cursul, cum pot participa, dacă am nevoie sau nu echipamente și cel mai important este ce obțin la sfârșit. Ei uite, ai răspunsul în dreapta, iar apăsând butonul de mai jos, vii în contact cu noi direct și răspundem gu drag la întrebările care le ai.

Cât durează un curs?

Cursurile dureaza intre 2 si 4 zile in functie de modulul ales.

Cum pot participa?

Pentru a participa la cursurile organizate de Academia MikroTik este nevoie sa te înscrii adăugând în cos cursul dorit si sa finalizezi comanda. Te rugam sa verifici înainte perioada si disponibilitatea cursului dorit pentru a te asigura ca poți și participa.

De ce echipamente am nevoie?

Tot cei ai nevoie este :

  • Un laptop – aș recomanda Windows, dar puteți utiliza și orice versiune Linux sau Mac.
  • Un prelungitor de curent cu minim 3 ochiuri.
  • Două patch corduri de minim 1m.