Despre Noi

Vă putem ajuta compania să câștige și să dezvolte toate abilitățile tehnologice de care are nevoie pentru a ridica provocări de ultimă generație. La urma urmei, tehnologia este instrumentul și numai cei care o stăpânesc își pot valorifica beneficiile. Clienții și partenerii noștri se bazează pe noi și din motive foarte bune.

Cine suntem noi

Avem atât de multe de oferit la Academia Profesionistilor în IT. Facilitățile de învățare de ultimă generație, mediile de învățare și serviciile de asistență vă permit să vă oferiți o gamă largă de programe de dezvoltare profesională orientate în carieră. Alegând Academia Profesionistilor în IT sunteți pe punctul de a vă îmbarca într-una dintre cele mai interesante și memorabile etape din viața voastră.

Oferim împrejurimi proaspete și vibrante, cu resurse și facilități excelente. Intenția noastră în acest site este de a vă oferi informații despre organizația noastră și de a răspunde la oricare dintre întrebările pe care le puteți avea.

La Academia Profesionistilor în IT avem o echipă de personal dedicată, dedicată, care este la îndemână pentru a oferi servicii de instruire personalizate și a dezvolta relații de lucru puternice cu clienții lor. Timpul va fi investit pentru a înțelege pe deplin nevoile specifice ale clienților și contextul problemelor acestora. Prin aceasta, îmbunătățiri de performanță durabile vor fi furnizate în cadrul valorilor, strategiilor și obiectivelor clienților.

Pregătirea completă de la Academia Profesionistilor în domeniul IT permite companiilor să aibă un aport activ în formarea lor, asigurându-se că aceștia primesc cunoștințele și sfaturile de la o echipă de specialiști, ceea ce va ajuta să-și ducă angajații și companiile mai departe în domeniile lor.

Viziunea noastra

Academia Profesionistilor în domeniul IT, un exemplu de excelență în furnizarea de programe de formare de înaltă calitate, va continua să-și acorde cea mai mare prioritate în furnizarea de instruire și educație remarcabile, ceea ce duce la recunoașterea națională și internațională a furnizorului de educație profesională pentru dezvoltare. Studenții noștri vor absolvi bine pregătiți pentru nevoile actuale și viitoare ale industriilor și afacerilor. Vom aborda nevoile în schimbare ale întreprinderilor și industriilor din întreaga lume; și va reda studentului o valoare remarcabilă pentru resursele investite cu noi.

Instructorii Academiei

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos

Himenaeos. Sed molestie, velit ut eleifend sollicitudin, neque orci tempor nulla, id sagittis nisi ante nec arcu. Fusce porta bibendum convallis. Morbi fringilla sollicitudin scelerisque. In pellentesque

Veaceslav Samburski

MikroTik Instructor

Veaceslav Samburski

MikroTik Instructor