CURSURI DE FORMARE ȘI CERTIFICARE MIKROTIK

Academia Mikrotik România – partener autorizat Mikrotik

Primul Centru de instruire Mikrotik din România

Academia Mikrotik România pune la dispoziție întreaga gamă de cursuri Mikrotik lansate oficial de compania Mikrotikls SIA.

MTCNA – MikroTik Certified Network Associate (view outline)

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer (view outline)

MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer (view outline)

MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer (view outline)

MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer (view outline)

MTCINE – MikroTik Certified Inter-Networking Engineer (view outline)

MTCIPv6E – MikroTik Certified IPv6 Engineer (view outline)

MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer (view outline)

MTCSWE – MikroTik Certified Switching Engineer (view outline)

MTCEWE – MikroTik Certified Enterprise Wireless Engineer (view outline)

Pentru CINE sunt cursurile?

Ingineri și tehnicieni de rețea care doresc să se implementeze și să sprijine:
• Rețele corporative
• CPE-uri pentru clienți (WISP-uri și ISP-uri)

Precondiții:

Cursanții trebuie să înțeleagă bine TCP / IP și subnetting. Pentru cursurile inginerești avansate, este nevoie de certificare valabilă MTCNA.

CURSURI ONLINE pe platforma de E-Learning

Fiecare curs ONLINE conține:

Curs VIDEO pre-înregistrat pentru fiecare subiect separat

MATERIAL DIDACTIC easy-read

TEST DE PRE-EXAMINARE – simulare a testului de certificare

După finalizarea cu succes a tuturor lecțiilor din cadrul cursului online achiziționat (inclusiv laboratoarele practice), veți avea de susținut un test de verificare a cunoștințelor obținute la curs. Este un test de pre – examinare cu o durată de 60 min. După susținerea cu succes (adică mai mult de 60%) a testului de pre-examinare, veți avea posibilitatea să descărcați certificatul de participare la cursul MTCNA. Testul de pre-examinare este o simulare a examenului de certificare oficial Mikrotik. 25 întrebări. 60 min.

EXAMEN DE CERTIFICARE

Cursanții care vor să susțină ulterior examenul de certificare MTCNA vor trebui să acumuleze minim 60 puncte din 100 la testul de pre-examinare. Examenul de certificare oficial Mikrotik se organizează doar în sala de curs în prezența unui trainer autorizat. Cursanții care au absolvit cursul online MTCNA vor fi informați referitor la următoarea dată a examenului de certificare. 
Durata examenului de certificare este de 60 min. Veți răspunde la 25 întrebări. Pragul minim de trecere este 60% răspunsuri corecte. În cazul în care cursantul nu răspunde corect la minim 60 la sută întrebări, i se va oferi o a doua șansă și va putea trece încă o dată examenul, întrebările insă fiind altele, având în vedere că ele sunt selectate aliatoriu de sistemul de examinare creat de Mikrotik.
Taxa de înscriere la examenul de certificare MTCNA este de 50 EUR. Înscrierea la examen se face prin adăugarea în coș a produsului EXAMEN de certificare Mikrotik și finalizarea comenzii.

Dacă optați pentru cursul în clasă, examenul de certificare se susține în ultima zi de curs, iar prețul acestuia este inclus în prețul cursului. De asemenea, absolvenții beneficiază de suport post-curs timp de o lună.
Dacă alegeți opțiunea curs online, examenul de certificare se susține într-o zi anunțată în prealabil de Academia Mikrotik, iar costul acestuia este de 50 EUR. Cursantul poate alege să nu susțină examenul în cazul în care nu are nevoie de certificare oficială.
Certificarea Mikrotik este recunoscută în întreaga lume. Durata certificatului de calificare este de 3 ani după care certificarea trebuie reînoită.

CÂT COSTĂ?

Costul cursurilor în clasă este de 300 EUR. Excepție face cursul MTCINE (Mikrotik Certified Internetworking Engineer), costul căruia este de 450 EUR. Costul examenului este inclus în costul cursului. Deasemenea, cursanții primesc câte un ruter cadou și consultanță pos-curs timp de o lună.

Costul cursurilor on-line este de 200 EUR. Excepție face cursul MTCINE (Mikrotik Certified Internetworking Engineer), costul căruia este de 300 EUR. Costul examenului de certificare este de 50 EUR.

CÂT DUREAZĂ?

Cursurile în clasă durează între 2 și 4 zile, în funcție de cursul ales.

Accesul la cursurile de pe platforma online este valabil timp de 60 zile din momentul activării.